Ugnspannkaka

2010-01-28 @ 18:46:36
Jag och Erik har precis hjälps år att göra en ugnspannkaka, och nu är den inne i ugnen för gräddning.

Bilden är lånad


Jag tycker att det så så mysigt när man hjälps åt med maten, och även städningen. Det blir så mycket roligare om man är två, håller ni med?

Gymnasieforum

2010-01-26 @ 21:45:12
Idag var jag iväg på gymnasieforum. Det var faktiskt väldigt kul att se vilka program som fanns och så. Fick med med massa information från olika linjer. Ska väl ta och kolla i genom och se vad som verkar mest intressant. Än så länge vet jag inte.

Varför måste allt gå samtidigt?

2010-01-25 @ 19:08:08
Idag är det jätte mycket på TV:n som jag vill se. Men allt går ju samtidigt. Så ja ska kolla på kanalernas hemsidor och se om man kan se programmen via datorn. Om de inte gör det, vet jag inte vad jag gör.

Bild på mig & Leon

2010-01-24 @ 23:26:46


Lägger upp en bild på mig. Denna är tagen för några dagar sedan.

Och en bild på Leon, som är tagen igår.

Kalas igår

2010-01-24 @ 11:49:34
Igår var vi på 70-års kalas som ni säkert vet, med tanke på att jag har nämnt det några gånger.

Farfar blev jätte glad för presenten som vi gav honom. Så det var ju kul.



En blid på min pappa och farfar och så klart lille Leon.

Varför måste man ha en rubrik?

2010-01-22 @ 12:30:05

Nästa vecka på tisdag är det gymnasieforum, som jag hade tänkt att jag skulle gå på. För att se om jag blir något klokare på detta gällande vilken gymnasielinje jag ska gå.

Imorgon ska vi iväg och fira min farfar på hans 70-års dag. Jag har presenten färdig och vad jag och Leon ska ha på oss. Erik får bestämma kläder själv.

God natt på er läsare

2010-01-20 @ 23:30:24
Nu har det blivit dax får att krypa ner i sängen och sova. Jag ska försöka att vända tillbaka dygnet, jag brukar nästan alltid vara upp till minst 2 - 3 på natten. Så jag är rätt trött eftersom jag inte kan sova helt ostört med tanke på att Leon vill ha mat några gånger per natt. Men nu så är det dax att lägga sig någorlunda i tid.

God natt på er alla läsare, sov gott.

Duscha

2010-01-20 @ 20:32:56
Jag har precis tagit en varm härlig och lång dusch. Så lång att Erik till och med ropade på mig, och frågade om jag hade somnat. Svarade nej, fast det kändes nästan som om jag skulle göra det.
Jag gillar egentligen inte att duscha, men när jag väl står där jag kan jag duscha hur länge som helst känns det som.



Nu väntar jag på att klockan ska bli 21. För då drar Andra Avenyn igång igen. Det ska bli kul.

Bra present?

2010-01-20 @ 17:10:14
Sitter här och väntar på att Erik ska komma så att vi kan åka och handla lite mat och 2 ramar till farfars present. Vi tänkte att vi skulle ge farfar en bild på oss, och en bild på mig och min syster. Det är nog något han uppskattar, för han är som nästan alla andra vuxna som säger att dom inte vill ha något i födelsedagspresent.

Vad tror ni? Blir det en bra present?

Gymnasiet

2010-01-18 @ 22:20:22
Jag håller på att kolla runt lite på olika gymnasieprogram och jag vet inte alls vad jag ska välja. Det finns ju så mycket olika linjer man kan gå, så det gör mig bara förvirrad.

Jag ska ju börja 1:a året till hösten, och jag ska göra mitt första val nu. Ansökan ska vara inne i februari och det är inte alls långt kvar.

Ni som går eller har gått på gymnasiet, vad går/gick ni?

Helgen

2010-01-17 @ 16:49:14
Jag har ju inte uppdaterat något under helgen så jag tyckte att jag borde göra det. I fredags när jag var på filmkväll med tjejerna så kollade vi på Good Luck Chuck. Den var jätte bra, en film jag rekommenderar.

 

Förutom att vi kollade på film, så åt vi tacos och pratade en del och spelade spel.
Det var verkligen super kul och mysig kväll.

 

Igår och idag har vi inte gjort något speciellt, vi har vart och handlat lite mat och så. Sen har vi mest bara slappat framför TV:n

Filmkväll med tjejerna

2010-01-15 @ 15:57:48
Ikväll blir det filmkväll med några gamla klasskompisar från 9:an. Jag tyckte att det var jätte snällt av dom att bjuda in mig, även om inte jag går i deras klass längre.  Ska bli superkul att träffa dom, har inte sett dom på ett tag.
Leon ska så klart bli med, eftersom jag ammar så blir det lite svårt att lämna honom hemma med Erik.








Ber om förlåtelse

2010-01-12 @ 16:36:48
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men jag har varit så trött och inte orkat suttit vid datorn nästan någonting alls under de senaste dagarna. Men nu är jag rätt så pigg och tillbaka på fötterna, så nu kommer nog bloggande igång igen.

Vad har ni gjort under de senaste dagarna?

Välkomna!

2010-01-09 @ 17:55:28
Jag har sett att statistiken har ökat under dom senaste dagarna, så jag skulle vilja välkomna alla nya läsare och även passa på att säga att det var kul att ni hittade hit:)
Om det är någon som har någon fråga, så tveka inte, fråga på jag svarar så gärna så.
Även om du/ni inte är nya läsare så får ni väldigt gärna också ställa frågor:)

Inköp denna dag

2010-01-08 @ 17:23:20
Idag var jag och Leon på stan för att se om det fanns ett örngott där det stod "världens bästa farfar" på, men dom hade tyvärr inte något sådant. Så det var ju lite synd:(
Men jag köpte lite saker till Leon och en sak till mig.




Till Leon:
Tvätt lappar
Baby oil
Två nappar
Liggunderlag när man ska byta blöja
Ett paket blöjor (inget kort)

Till mig:
Amningsinlägg (ett paket)

Sista inlägget

2010-01-08 @ 01:29:44
Skriver nu ett sista inlägg innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag nog ner till stan och kolla inne på hemtex om dom har ett örngott där det står "världens bästa farfar" på. Fick ett tips av Rebecca vad jag kunde ge till min farfar. Så om dom har det örngottet, så har jag i alla fall en present klar.

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sen krypa ner under täcket. Så ska vi se om Erik kommer och lägger sig snart också, han sa att han bara ska se klart något program på TV:n. Men när han har sett klart på det så börjar ju något nytt som kan vara intressant, så jag kan nog räkna med att det tar ett tag innan han kommer och lägger sig.

God natt på er, sov gott:)

Tips, någon?

2010-01-07 @ 20:23:48
Lördagen den 23/1 fyller min farfar 70 år, så då ska vi dit på kalas. Men jag vet inte riktigt vad jag/vi ska köpa.


Har ni något tips på vad man kan ge till sin farfar i födelsedags present?

Vore väldigt tacksam om det är någon som har något tips.

Glee

2010-01-07 @ 20:00:57
Om en timme är det Glee, någon som ska se på det? Jag ska se det ialla fall.


Tävling - Namn Nappar

2010-01-07 @ 16:03:51

Jag är med och tävlar om nappar med namn (till Leon) hos Millah
Jag skulle gärna vilja vinna
Blåa nappar med namn från
Swedish Plate.

En fråga till er

2010-01-06 @ 21:40:41
Ni som går i skolan, när börjar ni?
Vilken dag alltså.

Det var min fråga till er, skulle vara kul att veta om alla börjar samma dag eller om man börjar olika dagar i olika län.
Skriv gärna vart ni bor. (Endast om ni vill)

Kalas

2010-01-06 @ 18:58:33
Vi är just hemkomna efter att ah varit på kalas hos en släkting till Erik. Hon fyllde år för någon dag sedan, men eftersom det är en röd dag idag så passade hon på att ha kalaset idag, när inte så många jobbar.

Även om det var fullt med folk så att man fick trängas lite, så var det kul att träffa Eriks släktingar. Det var säkert kul för dom också att se Leon. Det verkade så i alla fall, för det var hela tiden fram någon som ville se och hålla i honom.

Vad har ni gjort idag?

Ny design

2010-01-06 @ 02:01:38
Nu får jag allt ta och försöka sova. Jag har suttit har vid datorn väldigt länge och försökt att göra om min blogg en del. Men jag fattar inte riktigt det här så det blev inte så där super bra. Men nu har jag i alla fall en ny design. Vad tycks? Jag tycket att den där spalten på högra sidan blev lite för smal, men när jag gjorde den bredare försvann den.

Sen har jag inte gjort någon riktig header, men det vet jag inte hur man gör. Vi har PhotoShop, men jag fattar inte så mycket av det. Så jag tänkte att jag frågar igen. Är det någon som kan göra en header till mig?
Som tack får du en länk till din blogg/hemsida.

Kram Freia

Tävling - Blöjtårta

2010-01-05 @ 14:21:26
Jag är med och tävlar om en blöjtårta hos Chanto.


För att komma direkt till tävlingen klicka HÄR.

100:de inlägget

2010-01-05 @ 14:09:55
Idag tänkte jag att jag ska riktigt storstäda lägenheten. Damma all hyllor och skåp med riktigt djuprengörings medel, dammsuga skura golven, fast innan det ska jag städa bort julen. Bort med tomtar och gran och allt det där.

Jag kan ju även nämna att detta är mitt 100:de inlägg.
Det känns inte så mycket med tanke på att jag har haft denna blogg sedan maj 2009. Så jag tänkte ha ett löfte, att jag ska ha kommit upp i minst 250 inlägg innan 2011. För att jag ska hålla det löftet gäller det för mig att jag skriver några inlägg i veckan.

Ne, nu ska jag försöka få Leon att somna så att jag kan dra igång att städa.

Ha en bra dag allesammans.

Dagens händelse

2010-01-04 @ 23:30:54
Idag på dagen har det varit strålande solsken och endast -1,7. Fast det var i solväggen så jag klädde jag inte på mig så jätte varma kläder, men när jag gick ut var det väldigt kalt så jag fick gå in och sätta på mig lite mer kläder för att sedan kunna gå ut igen.  Jag tog även med en extra filt till Leon.

Jag och mamma hade bestämt att jag, mamma och min syster skulle äta tillsammans idag för att hon var ledig och det var även min syster som inte börjar skolan förens på torsdag så vi tyckte att det passade bra idag.

Tänkte att jag skulle lägga ut en första bild på Leon.



Det är min syster som håller i honom.

Då var det dax att amma igen

2010-01-04 @ 00:43:22
Jag har precis ammat Leon för en andra gång efter att ha lagt honom i spjälsängen. Och nu är jag så pigg att jag inte orkar somna om, så jag valde att sätta mig vid datorn och skriva ett inlägg.

Erik sover och det är lika bra för han ska upp och jobba imorgon så jag låter honom sova ifred, medan jag sitter i vardagsrummet med Leon vid min sida i soffan. Jag sätter nog på en film eller ser om det är något bra på TV:n.

Ha en bra kväll/natt ni som är vakna



SNÄLLA HJÄLP MIG

2010-01-03 @ 18:51:28
Nu när jag inte är gravid längre så passar ju inte riktig min header in. Så jag tänkte fråga om det är någon av er läsare som skulle vilja göra en header åt mig? För jag fattar inte alls hur man gör. Fick hjälp av Isabelle med den förra headern.

Om det vore någon som vill hjälpa mig med det så kan ni kommentera i detta inlägg eller skicka ett mail till [email protected] men jag är inte inne och kollar min mail så jätte ofta så säkrast är ju att kommentera på bloggen.

Det skulle vara jätte snällt om det var någon som ville hjälpa mig med det.