Vad är det med mig?

2009-07-21 @ 20:51:39
Idag har jag bara slappat och kollat på 3 filmer och det har trillat ner en och en annan tår under tiden. Jag brukar inte alls vara så känslig när det gäller film, men det verkar jag var nu under graviditeten. Men brukar hormonerna sätt igång så här tidigt? Undrar hur det kommer att vara när jag är höggravid.

Barnvagn

2009-07-15 @ 21:28:19
Idag har jag och Erik kollat på lite barnvagnar, men det är verkligen inte lätt att bestämma sig. Det finns ju ett helt hav med barnvagnar. Vi skulle vilja ha en ganska lät och smidig vagn, som är lätt att ha på bussen, smidig i affärerna mm. Men samtidigt skulle vi vilja ha en mer "rejäl" vagn som man kan ha på landet där det är grusigt, lerigt och ojämn mark.
Den vagnen vi gillade mest är den här.         

En Urban Jungle singel vagn. Vad tycker ni om den vagnen? Eller vet ni någon annan vagn som ni skulle rekommendera?


Namn

2009-07-14 @ 19:01:58
Vi har börjat att fundera på namn och jag har fastnat för tjej namnet Adrielle. Något kill namn har vi inte hittat ännu, men det dyker väl upp.
Vad tycker ni om namnet Adrielle?

Magen

2009-07-13 @ 18:35:14

Redan gravid i vecka 17!

2009-07-07 @ 20:34:03
Tänk att jag redan är gravid i vecka 17, det går ju jätte fort. Det tycket i alla fall jag. Det dröjer inte länge förens vi håller i våran lilla bebis.

Anledningen till varför jag inte har berättat vad det var jag och Erik skulle göra på midsommar är för att det inte blev något. Vi hade nämligen tänkt att vi skulle förlova oss men vi båda tyckte att det kändes lite för tidigt. Inte för att vi inte älskar varandra mer för det gör vi och vi tänker fortsätta att vara ett par, men det var det som kändes bäst för oss båda. Iden om att vi skulle förlova oss kom lite hastigt och lustigt och det var ingenting som egentligen var riktigt planerat, vi hade inte ens köpt ringar.
Men jag hoppas att vi tog rätt beslut.