Magen är föör stor

2009-08-21 @ 22:36:53
Känns lite konstigt att säga det redan nu men den är för stor. Kan inte längre ha mina favorit jeans knäppta helt utan jag måste ha en gummisnudd som håller ihop byxorna. Det blir väl att jag får åka iväg och köpa ett par nya jeans i en större storlek eller på mammaavdelningen. Är lite tragiskt att jag får lägga undan massa kläder som jag verkligen gillar. Men jag får hoppas på att det kommer en dag då jag kan använda dom igen


.

Skolan

2009-08-18 @ 23:04:07
Det är många som har börjat skolan eller bara har några dagar kvar till skolstarten. Jag skulle egentligen börja gymnasiet detta år men eftersom jag blev gravid så kommer jag börja nästa år i stället. Jag kommer alltså gå med dom som är ett år yngre än mig, med det spelar ingen roll för mig.
Jag har funderat en hel del på hur jag skulle göra men kom fram till att det blir bäst på det här sättet. Eftersom bebisen kommer i december så blir det att jag bara kan gå i skolan i en termin och det känns lite onödigt. Fast man kan ju i och för sig anlita en nanny som blir med en i skolan (känner en som hade det). Men jag vill helst vara hemma med tanke på att det är mitt första barn och allt blir så nytt. Sen blir det en extra kostnad som jag inte vet om vi har råd med. När jag ska börja gymnasiet nästa år kommer våran lilla/-e plutt bara vara 8 månader och är alltså för liten för att börja på dagis, men då har Erik varit super snäll och erbjudit sig att var pappaledig. Så det är han som kommer vara hemma medan jag lär mig massa saker. Jag tror nog att det kommer att bli bra.

Bakat

2009-08-11 @ 20:23:11
Har precis varit lite huslig och bakat en rabarber paj. Jag bakade en i förgår tror jag att det var men den fick jag slänga. Eftersom rabarber är ganska saftig så blev hela pajen jätte "blöt" och den smakade inte alls rabarber. Men den här gången så strödde jag över lite potatismjöl som drog åt sig det vattniga från rabarbern. Så den här gången blev det lyckat. Fast den blev ändå inte lika god som den farmor brukar göra. Jag får höra med henne om hon kan göra en till mig.
Nu måste jag gå för Erik kom, vi ska ha en liten myskväll ikväll.
Ni får ha en trevlig kväll alle hopa.



(Lite suddig bild men
det får gå ändå)


Angående namnet Adrielle

2009-08-10 @ 03:22:24
Det är några stycken som har kommenterat om att namnet Adrielle är likt EllaMaries val av namn till tvilling tjejen. Jag vill bara säga det att jag inte kom på namnet Adrielle genom Adele utan på ett helt annat sätt.
För ett par veckor sedan så kollade jag på Rosa The movie (typ en barnfilm, jag vet)  och i den filmen så är det en tjej som kallar sig Galadriel och då började jag fundera på vad man kunde "göra" med det namnet. Adriel? Nja men Adrielle. Och det var så namnet dök upp. Jag slog upp namnet på Google och det namnet fanns.
Men sen är det inte alls säkert på att det blir Adrielle, även om det blir en tjej. Det var bara ett namn som jag fastnade för efter att jag hade kollade på den filmen. Så det kommer nog dyka upp andra namn innan bebisen kommer.