Bio

2009-06-17 @ 14:54:41
Jag ska snart åka ner till stan och träffa några gamla kompisar som jag har fått kontakt med igen. Vi ska äta och se på bio. Vi ska se på baksmällan. Är det någon som har sett den?

Kan inte somna

2009-06-16 @ 04:01:59
Jag kan verkligen inte somna, men jag vet att jag måste. Jag ska nämligen med farmor och handla och hon brukar vilja vara iväg ganska tidigt. Men jag för väl försöka göra ett försök till med att sova, så god natt till er som också är uppe väldigt sent.

Sommarlov

2009-06-15 @ 23:52:18
I dag var den första dagen på sommarlovet om man inte räknar med helgen. Det känns inte som sommarlov för här har det varit jätte dåligt väder så jag har varit inne hela dagen. Sen på fredag är det midsommar och då ska jag och Erik göra en speciell grej som jag inte kommer att berätta riktigt än. Jag längtar verkligen.

Är hemma nu

2009-06-04 @ 21:58:47
Nu är jag hemma igen, min kompis blev först stum när jag berättade om graviditeten men sen började hon prata som om hon hade vetat det jätte länge. Hon sa det att hon kommer stötta mig så mycket hon kan, vilket jag är jätte tacksam över. Idag sattes våra betyg och jag vet att jag har höjt mig i minst 2 ämnen:). Men jag vet inte exakt hur jag ska lösa det med gymnasiet eftersom jag kommer få en liten bebis i december. Om jag ska gå en termin och sedan vara mammaledig och börja igen i en ny klass ett år senare fast på vårterminen. Eller om jag ska börja gymnasiet när vårat barn börjar dagis. Jag får fundera lite mer på det.

......

2009-06-04 @ 14:51:05
Jag ska alldeles strax till en kompis, vi han inte träffat varandra på JÄTTE länge så vi tyckte att det var dags. Jag hade tänkt att jag skulle berätta för henne att jag är gravid när vi träffar varandra istället för att man ska ta det över telefon. Men nu måste jag skynda mig så att jag inte missar bussen. Hejdå