Gymnasiet

Jag håller på att kolla runt lite på olika gymnasieprogram och jag vet inte alls vad jag ska välja. Det finns ju så mycket olika linjer man kan gå, så det gör mig bara förvirrad.

Jag ska ju börja 1:a året till hösten, och jag ska göra mitt första val nu. Ansökan ska vara inne i februari och det är inte alls långt kvar.

Ni som går eller har gått på gymnasiet, vad går/gick ni?

Kommentarer
Postat av: Laura, mamma till Kasper

sv: Ja jag har faktiskt kvar mina vänner sen innan jag blev mamma. Riktigt skönt faktiskt, ingen av dom har ju barn eller är ens i tankarna om att skaffa det än på länge. Men skönt att man har så pass riktigt vänner så dom stannar kvar vad som än händer :)



Hoppas du kommer på vad du vill läsa på gymnasiet. Själv gick jag mediaprogrammet och det var det bästa jag varit med om!

2010-01-19 @ 12:37:39
URL: http://laurasnya.blogg.se/
Postat av: tova

Sv: Det låter skoj! :)



Nej jag ska nog inte göra något speciellt så, konfirmationsläsning,öva på läxor o.s.v... :)

2010-01-19 @ 13:12:44
URL: http://tovakonradsson.blogg.se/
Postat av: Fanni

jag ska också välja nu och jag tror att det blir NV för min del kanske med special idrott häst eller gå en annan gymnasie lite längre bort med NV specialiserad på Nordens Ark

(nordens ark är en djurpark för utrotningshotade djur) men jag kan inte bestämma mig riktigt:(

2010-01-19 @ 21:21:10
URL: http://mrsbroccoli.blogg.se/
Postat av: Laura, mamma till Kasper

sv: Jo absolut :)

Ja just ja, man behövde ju inte ha bestämt sig helt och hållet vid det första valet. Har du ingen aning om vad du vill jobba med sen?



Nej jag pluggar inte längre media, började plugga till undersköterska på komvux direkt efter att jag tagit studenten. Har nu haft ett års uppehåll på grund av mammaledighet och har bara ett ämne kvar tills jag är helt klar. Så jag läser sjukvård och sen för att komma upp i tillräckligt många poäng för att plugga på heltid så läser jag även Studieteknik, Matte b och demens.

2010-01-20 @ 11:51:09
URL: http://laurasnya.blogg.se/
Postat av: nathalie

jag går hotell och restaurang :) superkul linje just för att det är så pass mycket praktiskt på den linjen, har aldrig varit något för att sitta med en massa böcker :P

2010-02-05 @ 20:41:56
URL: http://www.nattstad.se/nathalieee_

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0