Då var det dax att amma igen

Jag har precis ammat Leon för en andra gång efter att ha lagt honom i spjälsängen. Och nu är jag så pigg att jag inte orkar somna om, så jag valde att sätta mig vid datorn och skriva ett inlägg.

Erik sover och det är lika bra för han ska upp och jobba imorgon så jag låter honom sova ifred, medan jag sitter i vardagsrummet med Leon vid min sida i soffan. Jag sätter nog på en film eller ser om det är något bra på TV:n.

Ha en bra kväll/natt ni som är vakna




Kommentarer
Postat av: DONKEN

jag är oftast vaken den här tiden på dygnet... :P hehe. Lasse ska med jobba imorron, min karl. Han och Vince sover gott i sovrummet nu. :) När ska man sätta in spjälsängen i eget rum, tror du? Jag funderar lite på att göra det snart.. Han bör ju få sova ensam, och lära sig det. Men då hör vi inte när han vaknar på morrnen.. :( Jag gick turism, skitkul linje! med barn är den kanske inte bästa valet, kanske.. man reser en hel del och är borta ganska ofta. :) men om du känner att du klarar av att vara utan lillpajken, så tycker jag att du ska gå den. :) Om det finns i närheten, vill säga. Natur, det ville min pappa att jag skulle gå. Men jag är urkass på matte, och ingen lärare i världen kan få mig att ändra på det. (pepparpeppar..) Tycker du ska gå nån linje som känns kul och intressant NU, för betygen osv får du ju samma på alla linjer. ska du bli montör skiter de i om du gick hotell-restaurang, bygg eller natur, liksom. hoppas detta hjälpte lite iallafall! kram annelie

2010-01-04 @ 01:45:47
URL: http://donkens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0