Middag

Håller på att göra en väldigt lätt middag. Det blir rösit och bacon. Jag orkar inte göra något tidskrävande idag med tanke på att jag är sjuk.  Jag är ensam hemma för Erik skulle till grabbarna och kolla på fotboll och jag är inte ett dugg intresserad av det så jag är bar glad att dom inte är här.


Kommentarer
Postat av: isabelle

Sv: Okej, jag fixar så namnet står med men om jag hinner det är inte säkert, och om jag orkar för känner mig som sagt inte så bra, så gör jag två olika osm du kan välja mellan. Kanske. Men förvänta dig inte något "bra" för jag kan inte så mycket, nästan inget.



Kramisar Isabelle

2009-09-10 @ 17:42:41
URL: http://isabellewaldakers.blogg.se/
Postat av: isabelle

Hej (igen)



Hade lite tid över nu så gjorde två stycken, men jag ska nog sätta mig ner till helgen och lägga ner lite mer tid på dom, men jag har skickat bilderna till dig på din mail så kan du se om du vill ändra något. Kan du inte skriva tio tjej och kill namn som du tänkt på att bebisen ska heta, om du har bestämmt dig så skriv den med men också andra namn, du ska få se varför sen när jag gjort collaget, du kan nog gissa. Men kolla på din mail så får du se hur dom blev och skicka namn



Kramisar Isabelle

2009-09-10 @ 18:24:40
URL: http://isabellewaldakers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0